toms shoes classics | Toms Sko Salg Norge

toms shoes classics

toms shoes classics Iran har oppdaget en uventet høy reserve av uran og vil snart begynne å trekke ut det radioaktive element på en ny gruve, leder av Irans atomenergiorganisasjon sa lørdag.
Kommentarene så tvil om tidligere vurderinger fra noen vestlige analytikere som sa at landet hadde et lavt tilbud, og vil før eller senere ville trenge å importere uran, råmaterialet som trengs for sitt atomprogram.
toms shoes classics Enhver indikasjon Iran kan bli mer selvforsynt vil bli nøye overvåket av verdensmakter, som nådde et landemerke avtale med Teheran i juli i løpet av sitt program. De hadde fryktet for atomvirksomhet ble rettet mot å vinne evne til å produsere atomvåpen - noe benektet av Teheran.
toms shoes classics "Jeg kan ikke kunn (nivå) Irans uran gruve reserver. Det viktige er at før antenne prospecting for uranmalmer vi var ikke altfor optimistisk, men de nye funnene har gjort oss trygge på våre reserver," iranske atomsjef Ali Akbar Salehi ble sitert av statlige nyhetsbyrået IRNA.
toms shoes classics Salehi sa uran leting hadde dekket nesten to tredjedeler av Iran, og vil være fullført i løpet av de neste fire årene.
toms shoes classics Uran kan brukes til sivil kraftproduksjon og vitenskapelige formål, men er også en viktig ingrediens i atomvåpen.
toms shoes classics Avtalen juli mellom Iran og verdensmaktene vil løfte internasjonale sanksjoner mot Iran i bytte for minst et tiår med kantstein på landets kjernefysiske aktivitet.
toms shoes classics Etter tiår med innsats, Iran - som konsekvent har sagt sitt program er for fredelige formål - har oppnådd en full kjernebrenselsyklusen, fra utvinning av uran malm til berikelse og produksjon av brenselstaver for kjernekraftreaktorer.
toms shoes classics Sanksjoner mot selskaper som deltar i Irans uran gruveindustrien vil bli opphevet når avtalen er gjennomført.
toms shoes classics Salehi sa uran utvinning ble satt til å begynne på en ny gruve i det sentrale provinsen Yazd, ifølge IRNA.
toms shoes classics Noen vestlige analytikere har tidligere sagt at Iran var nær utmattende sin tilførsel av yellowcake - eller rå uran - og at gruvedrift det innenlands ikke var kostnadseffektivt.
toms shoes classics En rapport utgitt i 2013 av den amerikanske tankesmier Carnegie Endowment og Federation of American Scientists sa knapphet og lav kvalitet Irans ressurser uran av tvang det "å stole på eksterne kilder til naturlig og behandlet uran".
toms shoes classics Det la til: "Til tross for den iranske lederskap påstander om det motsatte, Irans estimerte uran legater er på langt nær tilstrekkelig til å forsyne den planlagte atomprogram."
toms shoes classics Iran har gjentatte ganger benektet utenlandske medier rapporterer at det har prøvd å importere uran fra land som Kasakhstan og Zimbabwe.

Tags:

Toms sko
toms shoes classics

a href="http://SRDeng.com/tomssko.html">toms Sko
a href="http://SRDeng.com/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://SRDeng.com/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://SRDeng.com/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://SRDeng.com/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics