toms Sko for salg | Toms Sko Salg Norge

Toms Sko Salg

toms Sko for salg WASHINGTON (AP) - Selskapet som klarte Hillary Rodham Clintons private e-postserver sier det har ingen kunnskap om at servert var "tørkes", som kan bety at mer enn 30.000 e-poster Clinton sier hun slettet fra enheten kunne utvinnes, ifølge en rapportere i The Washington Post.
toms Sko for salg
Clinton har sagt at personlig korrespondanse sendt og mottatt i løpet av de fire årene hun ble statssekretær ble slettet fra serveren. Omtrent like mange e-poster knyttet til administrasjon virksomheten har blitt slått over til Utenriksdepartementet, som gjennomgår dem og slippe dem med jevne mellomrom av rettskjennelse.
toms Sko for salg SE MER: Justice Dept. bekrefter Clinton kunne slette personlige e-poster
toms Sko for salg Sletting av e-postmeldinger er ikke det samme ved å tørke en server. Slettede e-poster ofte kan utvinnes fra en enhet som ikke har blitt "utslettet", som PC Magazine definerer som "et sikkerhetstiltak når selge, gi bort eller pensjonere seg en datamaskin. En fil tørk sletter data fra harddisken."
toms Sko for salg En talsmann for Platte River Networks, Denver-baserte firmaet som har klart systemet, sier selskapet har ingen opplysninger som tyder på serveren ble utryddet, melder Post på sin hjemmeside lørdag. Platte River tok over enheten i juni 2013, og om lag fire måneder etter Clinton forlot State Department, og slått den over til FBI i forrige måned, melder avisen.
toms Sko for salg
"All den informasjonen vi har er at serveren ikke ble utryddet," talsmann Andy Boian til avisen.

Tags:

Toms sko
toms Sko for salg

a href="http://SRDeng.com/tomsSkoforsalg.html">Toms sko