Billige Toms Sko | Toms Sko Salg Norge

Toms Sko Salg

Billige Toms Sko "Dette er hvordan jeg si farvel til tennis," Pennetta sa som hennes forlovede, tennisspiller Fabio Fognini, fanget scenen med sin telefonens kamera. "Jeg kunne ikke tenke å fullføre på en bedre måte."
Billige Toms Sko At kunngjøringen fungerte som en perfekt out-of-nowhere konklusjon til en overraskelse fylte turneringen, den største sjokket være Vincis seier mot Williams i semifinalen fredag. Som stoppet Williams '33-kamp seiersrekke i majors og hennes forsøk på å bli den første spilleren siden Steffi Graf i 1988 for å vinne alle fire Grand Slam-turneringene i en enkelt sesong.
"Jeg gikk 24 timer med en masse ting på hjertet," Vinci sa. "Og jeg var litt stram, spesielt i første sett."
Billige Toms Sko Pennetta er den eldste kvinnen i Åpne era, som begynte i 1968, til å bli en Grand Slam-mester for første gang. Vinci, som er 32, ville ha tjent på at skillet hadde hun vært i stand til å følge hennes imponerende opprørt av Williams i fredagens semifinale med en ny seier.
Dette var den første store finalen for enten deltaker, og første gang siden WTA data rankingen ble innstiftet i 1975 at både US Open kvinners finalister ble rangert utenfor topp 20 (Vinci er 43.). Pennetta kom inn i turneringen med bare en 17-15 rekord denne sesongen. Vinci var 20-20 i 2015, og 40-43 i majors for hennes karriere.
Billige Toms Sko De vokste opp 40 miles (65 kilometer) fra hverandre i kystbyene i Puglia, en region på hælen av Italias støvel formet halvøy, og har vært vendt mot hverandre på banen i to tiår - med innsatsen mye lavere, selvfølgelig. De delte latter og tårer i garderoben fredag ??mens du ser på en video av en TV-intervju de gjorde tilbake i 1999, da de vant French Open junior dobler tittel som tenåringer.
"Det er tøft," Vinci erkjent, "for å spille mot en spiller som du vet (for en) lang tid."
Og når lørdagens kamp endte etter Pennetta slengte henne racket overhead, hun gikk opp til nettet for å finne Vinci, ikke for et håndtrykk, men for en lang klem. Vinci klappet henne pal på ryggen flere ganger, mens Pennetta gråt. Så satte de på tilstøtende sidelinjen stoler og pratet, bare et par fiender og venner.
Billige Toms Sko Vinci pantomimed kaste et slag som en spøk, og Pennetta pakket en arm rundt henne. Vinci sjarmert publikum senere, sa hun ønsket mester trofeet, ikke en for runner-up, så later til å stjele Pennetta er $ 3.300.000 sjekk.
Billige Toms Sko "Vi kjenner hverandre siden forever," Pennetta sa. "Vi tilbringer så mye tid sammen, vi kunne skrive en bok om våre liv."
Ganske kapittel lørdag ville gi.
Regn falt i det andre settet, og deretter forvandlet til et regnskyll etter kampen. Spillerne søkte ly i turneringen dommerens kontor, hvor de poserte for bilder med italiensk Premier Matteo Renzi, som deltok på finalen, og fikk stående applaus fra tilskuerne da han ble vist på arenaens videoboards.
Billige Toms Sko Pennetta vant med å spille solid og effektivt ved hjelp av hennes beste skudd, en flat tohånds backhand. Det hjalp at Vincis salver og backhand slice som var så effektiv mot Williams var mindre pålitelig denne gangen.
Billige Toms Sko Pennetta vant de første 10 poeng som varte minst 10 slag. Vinci bare vunnet poeng på tre av sine første 10 turer til nettet, og endte opp 15 for 30 i den kategorien.
Billige Toms Sko Arthur Ashe Stadium publikum - noen folk hadde betalt top dollar for billetter, i påvente av å se Williams tar sikte på historien - var ganske rolig, spesielt i åpningssettet. Kanskje var det vanskelig å avgjøre hvilken relativt ukjent kvinne å juble for.
Men nå Pennetta vil alltid være kjent som en Grand Slam-mester, selv om hun aldri vinner - eller til spiller - en annen kamp.

Tags:

Toms sko
Billige Toms Sko

a href="http://SRDeng.com/tomssko.html">Toms Sko
a href="http://SRDeng.com/tomsSkoforsalg.html">Billige Toms Sko